Life coaching - om u beter te voelen

Shakti Majumdar geeft life coaching op basis van de Bhagavad Gita, een van de oudste geschriften uit de Indiase hindoeÔstische cultuur, maar nog steeds actueel toepasbaar op alles wat de moderne mens overkomt Ė het gevoel dat je verloren loopt of dat je vastzit, verslaving aan roken of alcohol, stress.

De grote les van de Bhagavad Gita is dat er een middenweg mogelijk is tussen uitersten; dat er transparantie, harmonie en balans kan zijn.

Centraal bij de life coaching is dat u een grotere spiritualiteit, een grotere wijsheid, een grotere onthechtheid bereikt. En wel via de weg van geleidelijkheid.

Met haar medische opleiding die Shakti Majumdar in India kreeg, is ze volledig ingesteld op het genezen van lichamelijk en geestelijk ongemak. In BelgiŽ oefent ze de lichamelijke geneeskunde niet uit. Haar life coaching hier is in principe gericht op de geestelijke kant van het leven. Natuurlijk is die onlosmakelijk verbonden met fysieke aspecten; meditatie, yoga, en macrobiotiek zijn er om met het lichaam te beoefenen.

U kunt de levenslessen van Shakti Majumdar volgen op haar Facebook. Persoonlijke coaching kunt u krijgen on line, via internet, in persoonlijke gesprekken bij Shakti Majumdar thuis of bij u, of in groepen.

De adviezen op Facebook kunt u gratis volgen.

De speciale doelgroep van Shakti Majumdar zijn de moeders van jong-volwassenen. Vaak zien zij bezorgd toe hoe hun kinderen zich ontwikkelen en zouden ze willen ingrijpen of nog invloed uitoefenen Ė maar hoe, en wat betekent dat voor henzelf?

Bovendien is ze van een eeuwenoud geslacht van hoog opgeleide Brahmanen; haar voorouders vertaalden de Ramayana in het Bengaals.

Neem hier contact op via e-mail of bel 0486 860003

 
 
     
ACHYUT ASHRAM
 
Gita Shakti Life-coaching School
 
Dr Shakti Majumdar gives life coaching lessons based on Bhagawad Gita!
Bhagawad Gita is an enormous source for fulfilment in life & living.
GitaShakti Lifecoaching is based on Bhagawad Gita's instructions:
Yogabreathing medtation&food intake
 
Every saturday the lifecoaching takes place between 7pm-9pm &
then dinner together!
 
For Information call 0032485803336
 
Project : GitaShakti Mandir
 
Gita Shakti Life-coaching School

 
Donations
BE61671510825717
BIC: EURBBE99